Welkom bij Apotheek Bathmen

De apotheker(s) en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen.
 
U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.
 
Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.


De Medewerkers

We zijn met 14 personen werkzaam in Apotheek Bathmen.
Waarvan 2 apothekers, 9 apothekersassistenten en 3 apotheekmedewerkers.

Dries Lesterhuis

A.H. (Dries) Lesterhuis

Apotheker

Werkt 3 jaar in apotheek Heino en sinds januari 2017 in Apotheek Bathmen

Anne Broekman

Anne Broekman

Apothekersassistente

-

Greet Paalman

Greet Paalman

Apothekersassistente

-

Debbie Kosters

Debbie Kosters

Apothekersassistente

-

Yvonne

Yvonne

Apothekersassitente

-

Sandra

Sandra

-

 

Henny ten Hove

Henny ten Hove

Apothekers Assistente

-